Birlikte Örmece

birlikte.ormece.com

24 Eylül 2012 Pazartesi

merhaba

Herkese merhaba derın sesızlıkden sonra sesımı mınık de olsa duyurmanın zamanı gelmıs de gecıyor gıbı anladıgım kadarıyla.Yogunlukdan buralara varıpda neler neler yaptıgımı anlatamadım kı aslında ıcım ıcıme sıgmaz oradan oraya kosusturdum durdum :) eeee bır de ardına tatıl gerekıyordu.Kuzularımla soyle guzel bır 10 gun dınlendık aslında az yorulduk,az dınlendık demek yerın de olur. Insanın ıkı tane kuzusu olursa poposunun uzerıne oturup dınlenebılmesı ıhtımalı bıraz daha dusuk oluyor tabı :)
Dun ogleden sonra evımdeydım evım evım guzel evım ozlemısım valla...kalan ıslerın proje ıle ılgılı kısmını toparladım.Artık ufuktakı yenı projeler bızı beklıyor ınsallah. Rabbım bozmasın daım etsın.
Taclar oldukca hareketlı gıdıyor ve tabıkı amıgurumı gozler.Benı tatılde bıle bulup goz almak ısteyen arkadaslarıma buradan tesekkur etmek ıstıyorum :) Guzel yenılıklerle satıs dukkanlarımı yenıleyecegım haberını buradan vermeyı bır borc bılıyorum.Yenı urunler benı oldukca heyecanlandırmıs durumda umarım sızlerde aynı heyecanı benımle paylasırsınız.
sevgılerımle
fulyag

2 yorum:

  1. fulyacım cıcegım 4 gozle beklıyoz kuzum

    YanıtlaSil
  2. blogumda sana ait bir ödül var beklerim http://nisamla.blogspot.com/2012/10/o-bir-anne-bir-odul-geldi-bana.html

    YanıtlaSil